feherfeny

Fehér Fény

NEM ELÉRHETŐ

(44 értékelések)

Technikák: Látnoki képesség
Specialitások: Család, Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 303

Üdvözöllek, Fehér Fény vagyok.
Több mint 20 éve foglalkozom energiákkal.

Szakterületem az átkok, a rontások, a megszállók, az ártó szellemek felismerése és eltávolítása. Minden negatív energiát, átkot eltávolítok Rólad, ha erre kérsz, és ha tudsz erre elegendő időt szánni.
Kezelem a depressziót, pánikbetegségeket is, és ezen kívül megtisztíthatom a csakráid és kitisztíthatom az aurád is, valamint kívánságodra energiával is feltölthetlek a mindennapi problémák leküzdéséhez.

depresszió kezelése, pánikbetegség kezelése, átoklevétel, rontáslevétel

Egészségi állapot feltérképezést is végzek, megmondom, mely szerved, testrészed beteg, gyenge, gyógyításra szoruló, és ha igényt tartasz rá, szívesen segítek meggyógyulni. Erősségeim közé tartozik a csakrák tisztítása-harmonizálása és a gyógyulásodnak elősegítése pozitív energiákkal. A fájdalom mindig a sejt, szerv, testrész jelzése az agynak, hogy nem kap elegendő életenergiát. Ennek nem az a helyes kezelése, ha gyógyszerekkel elnémítjuk a jelzést, hanem meg kell szüntetni az energiahiányt!

Egyébként még Prána Nadi gyógyító nagymester is vagyok, foglalkozom szellemgyógyászattal, szellemsebészettel, angyalkommunikációval is.

Igény alapján mindezek mellett a szokásos jóslásokat is adhatom, amit egyébként eszközök nélkül, tisztánérzőként, az Égiekkel történő kommunikáció alapján végzek.

Kiemelkedő élettapasztalataim segítségével életviteli, gazdasági, párkapcsolati kérdésekben is a segítségére lehetek, csak hívj, hogy segíthessek!

 

 

 

 

Erzsébet, 52 éves, Sopron

Már régóta küzdöttem az alvási problémákkal, több házi praktikát is bevetettem, de mindhiába. A mindennapos stressz is megnehezítette gyógyulásom. Fehér Fényt egyik ismerősöm ajánlatára kerestem fel. Hitetlenkedve álltam a dologhoz, de segített! Köszönöm.

Mária, 31 éves, Győr

Kedves Fehér Fény! Önnek köszönhetem, hogy a családom megszabadult az átoktól. Hihetetlen számomra, hogy mennyit változott az életünk már most. Édesanyám újra felvette velünk a kapcsolatot, férjem munkát kapott és hamarosan családunk is bővül.

egészségügyi probléma, gyógyítás, reiki, reiki mester, energiaküldés, egészségi állapot felmérés

Felhasználók hozzászólásai (4)

Feher Feny on September 19, 2015 Válasz

Kedves Feher Feny.Engem Zsoltnak hivnak.Kerem segitsen nekem tobb eve szenvedek nemis tudom hogy fogalmazam meg szorongas felelem stresz panik fuladas.Anyi orvoshoz voltammar csak gyogyszerek sem segitnek tonkre teszi az egesz eletem munkam stb.Mar teljesen folemeszt mar a gyogyszereket sincs mibol kivaltani mert nem birok ezel betegsegel.Feher Feny kerem segitsen nekem.

  Fehér Fény on September 20, 2015 Válasz

  Kedves Zsolt! Amennyiben úgy érzi, hogy a hagyományos módszerek nem válnak be Önnél, és amint olvasom, ez így is van, forduljon hozzám bizalommal. Akkor tudok segíteni Önnek ebben, ha felkeres a 06 90 603 411-es telefonszámon (381 ft/p), 303-as kódon! Hívjon és segítek!

Zsolt on September 23, 2015 Válasz

Kedves Feher Feny mik kelenek a szertartashov iletve stb.Zsolt es hogymikor hivhatom mindenre szuksegemvan penz egeseg szerencse tisztitas vedelmi amulet stb mennyi ido a szertartas.Csak gyertyazni nem tudok mert irodahazban lakom a munkasokal es nem akarom hogy valaki valamit sejtsen.

  Fehér Fény on September 24, 2015 Válasz

  Kedves Zsolt! Én fogom elvégezni, Önnek csak annyi a teendője, hogy felhív a 06 90 603 411-es számon (381 ft/p)! Szeretne javítani lelkiállapotán, életviteli nehézségein? Akkor várom hívását! Fehér Fény

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét