Nero

Nero Domini Mester

NEM ELÉRHETŐ

(41 értékelések)

Technikák: Cigánykártya, Reiki
Specialitások: Munka, Rituálék

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 384

Sok szeretettel köszöntelek! 
Nero Domini Mester vagyok, mágus és kártyajós.

Egészen fiatalon avattak mágussá, mindössze tizenhat évesen! Édesapám kérésére egy indián pap szentelt fel, és erősített rá a képességeimre. Azóta folyamatosan új módszereket tanulok, hogy minél hatékonyabban segíthessek minden hozzám fordulónak!

Fő területeim :

-Tisztánlátás

Képességeimet a legnagyobb Mesteremtől, édesapámtól örököltem.

A férfi felmenőim apai ágon mind tisztánlátók voltak.

 – Átok és rontás levétel
Egy skót pap tanítványaként tanulmányoztam és sajátítottam el. Ez a technika egy viking szertartás része volt, amelyet a harc előtt végeztek el a viking harcosoknál.

 – Blokkoldás
A blokkoldást egy általános módszerrel végzem. Ez a módszer egy ősmagyar sámántól származik, amelyre mágussá avatásomkor lettem felszentelve.

Ezzel lehetőséged adódik arra, hogy megszüntesd önmagad körül a párkapcsolati, anyagi, egészségügyi blokkokat.

– Energiatisztítás (Sederhana Yoga)
Amióta a világra jöttem, ezen energiákat árasztom, és több tízezreken segítettem már azzal, hogy átadtam ezt a módszert.

– Energia gyógyítás és feltöltés (Campuran Yoga)
Egy tibeti gyógyító meditáció, amely elősegíti a pozitív élmények, helyzetek és lehetőségek magunkhoz vonzását, ezzel megoldást hoz anyagi, érzelmi, lelki és testi problémáinkra.

Egyéb technikák:
jövendölés (cigány vetőkártyával), védelem felállítás, szerencsespirál feltöltése, gyógyítás, indián mágia.

Keress fel bátran a 384-es kódon! Együtt megoldjuk a szűnni nem akaró problémáidat!

 

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

 

Attila, 48 éves, Göd

Köszönöm, hogy megszabadított a pénzátoktól, ami évek óta meggátolta az anyagi helyzetem javulását. Az Ön segítségének köszönhetem, és a védelemnek amit adott, hogy azóta is folyamatosan javul az anyagi helyzetem!

Julianna, 40 éves, Pusztaszabolcs

Nekem Néro abban segített, hogy elvégezte a blokkoldást, ami minden területen nehezítette az életem. Nem értettem, miért nem sikerülnek a dolgaim! Ön azonnal megszabadított a blokkoktól, és újra van értelme annak, hogy éljek!

tarot kártya, tarot kártyajós, tarot jós, tarot kártya jós, jóslás tarotval, jóslás tarotból,

Felhasználók hozzászólásai (10)

zoltán on February 18, 2016 Válasz

Kedves neró zoltán vagyok 1991.09.20 án születtem szeretném öntöl megkérdezni hogyan alakül a szerelem a közel jövöben ? Lessz e ez évben nagy nyereményem szerencse játékon ami akkár millios is lehet .

Nero on February 19, 2016 Válasz

Kedves Zoltán! Szerelem terén most igazán sikeres lehet. Ez azt jelenti, hogy amennyiben van kapcsolata, az jól fog működni, ha nincs, találhat magának társat. A szerencse területe blokkolt. Kisebb nyereményre számíthat, ha rendszeresen játszik, de milliós nyereménye valószínűleg nem lesz. Ha szeretné, hogy ezek a blokkok lekerüljenek Önről, keressen fel a 06 90 633 931-es számon (485 ft/p), 384-es kódon! Nero

Péterné on February 20, 2016 Válasz

HozzászólKedves Nero !! Őszintén elég borzasztó az életem minden össze omlik sokszor vagyok úgy higy fek adom nem birom tovább !!Nagyon sok a tartozásom hiába dolgozom egyszerűen a kiadásaimra kevés ..az egész életem a gyerekeimnek szenteltem most nincs segitségem ..a kétségeim fel őrölnek ..ha volna egy kis pénzem csak annyit kérnék hogy le vegye róllam és lakásomról a rontást ..hogy egyszer annyi pénzt tudjak nyerni higy az adóságaim ki tudjam fizetni ..nem akarok gazdag lenni ..csak nyugalmat és szép nyugdijjas kort hogy az unokáimmal tölthessem !!Ha egy anya kérése eljutna önhöz és segitene egyszer arra kérem önt SEGITSEN NEKEM ??? NAGYON HÀLLÀS LENNÈK !!

  Nero on February 20, 2016 Válasz

  Kedves Péterné! Bizonyára Ön is tudja, mindenhova kiírjuk, az Asztro Vonal szakemberei kizárólag a 06 90 633 931-es számon érhetőek el (485 ft/p). Tehát én is. A rontást el tudom távolítani, de ahhoz szükségünk van kb. 10 percre és arra, hogy hívja az imént említett számot! Így tudok csak segíteni! Nero 384

Attila on June 23, 2016 Válasz

én elvagyok átkozva sz.tem tuti mert én csak segìtek mindenkinek viszont az én életem egy nagy nulla. :/ Na szép napot.Üdv Atesz

  Nero on June 26, 2016 Válasz

  Kedves Attila! Igen, van átok Önön, egyértelműen jelzik a lapok. Generációs átok, aminek hatására anyagi és párkapcsolati dolgai nem fognak úgy működni, ahogy kéne. Viszont, hogy konkrétabb válaszokkal szolgálhassak, szükségem van a születési dátumára is, de az átoklevételt csakis úgy tudom elvégezni, ha felkeres a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)! Ha szeretne pozitiív fordulatokat várom hívását! Nero

gyula on September 3, 2017 Válasz

szép jo reggelt .
én fejtettem meg a jo választ ma reggel.
szemedben könnyek haragszol rám.
1964 0610 gyula.

  Astro 24h on September 14, 2017 Válasz

  Kedves Gyula! A megfejtéssel mindig forduljon kollégáimhoz bizalommal, ők tudják megnézni Önnek az 1-es gomb megnyomása után, hogy Ön-e a kiválasztott: 06 90 633 931 (485 Ft/p)! Köszönöm bizalmát: Nero Domini Mester

gyula on September 3, 2017 Válasz

a rontást nem sikerült le venni rollam.
már nincs a telefonon pénz .
kérem segitsen.
nagyon szépen köszönöm.

  Astro 24h on September 14, 2017 Válasz

  Gyula kedves, a rontáslevételt fontos befejezni, különben nem hatásos. Mindig van elérhető kollégám, keresse őket a tisztításért bizalommal: 06 90 633 931 (485 Ft/p)! Nero Domini Mester

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét