Tenyér jóslás – A tenyér vonalai

A-tenyer-joslas-avagy-a-kiromantia

A tenyér jóslás szerint, a tenyerünkbe vésődött vonalak minden kétséget kizáróan a legfontosabb kiinduló pont a jóslás számára. Mindegyik vonalnak megvan a maga jelentése.

A legfontosabb vonalak jelentése a tenyér jóslásban.

Szeretnéd tudni, hogyan készül egy sorselemzés? Akkor nincs mire várnod, hisz egy sorselemzés során minden kiderül rólad és a jövődről! Kattints IDE!

Életvonal

Az élet hosszúságáról tájékoztat bennünket. A váratlan eseményekről, a betegségekről és általában az élet minőségéről árulkodik. Ha ez a vonal hosszú és mélyen bevésődött, akkor jó egészséget és hosszú öregkort jósol. Ha szakadozott vagy szerteágazó, rossz egészséget mutat.

Fejvonal

A gondolkodásmódról és az intelligenciáról árulkodik. Az észlelésre és az értelmi képességekre vonatkozik.

Jázmin jósnő 522 kód, Jázmin astro24h, Jázmin jóslás, Szívvonal

Az érzelmi viselkedésünkre világít rá, arra ahogyan szeretünk és elárulja milyenek vagyunk egy-egy kapcsolatban. A szerelem lelki oldalára utal. Továbbá kifejezi érdeklődésünket a művészetek iránt.

Születésünk napja megmutatja, hogy milyen körülmények között hagyjuk el a földi létet. Kattints IDE és tudd meg te is, mire számíthatsz!

Sorsvonal

Az élet nagy eseményeire vonatkozik, valamint a nagy változásokra mind a szerelem, mind munkaügyi téren. A munkahelyi céljainkról és az alkalmazkodó képességünkről is őriz adatokat. Jellemzője a három részre ágazó vonal, mindegyik vonal egy-egy életterületet jelent:

  • A csuklótól az első vízszintes vonalig az élet első 30 évére voantkozik
  • Az első vonal végétől a következő elejéig a 30 és 45 életév közötti szakaszra vonatkozik
  • A második vonal végétől egészen az ujj tövéig a későbbi évekre vonatkozik
Norbert jós, Norbert astro24h, Norbert mágus, jóslás

Napvonal

Ez a nagy szerencse vonala. Művészeti téren aratott sikerre vonatkozik, vagyis az ízlésre és a szépség iránti érzékre. Az élet bármely területén elért sikerre is utalhat.

Egészségvonal

Az erős akarat hiányára mutat, jellemtelen emberekre jellemző, ezért jobb, ha hiányzik a tenyerünkről.

Vénusz-vonal és a Vénusz-öv

Amennyiben jelen van, szenvedélyességre utal, és a tulajdonosának gyakran változik a hangulata. Burjánzó kapcsolatokra is utal, amelyeknek rossz következményeik is lehetnek.

Házasságvonal

Ha mélyen be van vésődve a tenyérbe, akkor stabil házastársi viszonyt jelez. Amennyiben több van belőle, több lehetséges házasságra vagy több hosszú és tartalmas kapcsolatra utal.

Utazásvonal

Hosszabb-rövidebb utazásokról árulkodik, illetve hosszabb ideig tartó külföldi tartozkodást vagy határon túli letelepedést mutat.

 Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

Mars-vonal

Az életerő meglétére vagy hiányára utal, valamint a fegyelmezettségre és az anyagi nyereségekre.

Intuició-vonal

Ritkán van jelen. Ha mégis, akkor alig látható. Amennyiben a bal tenyéren helyezkedik el, öröklött intuitív képességre utal. A jobb tenyéren található intuitív-vonal pedig a szerzett intuitív képességre és a jóslási képességekre.

Szeretnéd tudni előre, pontosan hogyan alakul majd az életed, hogy ki tudd kerülni a buktatókat, vagy megragadni a nagy lehetőségeket? Akkor keresd fel Happy jósnőt vagy Virágot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és a jövő nem lesz titok többé!

Jósainkat eléred külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét